Καριέρα

Η - υψηλών προδιαγραφών- φροντίδα των φιλοξενούμενων του Ayia Marina Suites, είναι ο βασικός στόχος όλων των εργαζομένων που υπάγονται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.
Ως αποτέλεσμα, το Ayia Marina Suites δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή και την ποιότητα του προσωπικού της με απώτερο στόχο, η παροχή των υπηρεσιών να ξεπερνάει τις προσδοκίες των φιλουξενούμενών της.

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών, η προσωποποιημένη φιλοξενεία των καλεσμένων μας, η έμφαση στην καλλιέργεια κλίματος συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς, το ευχάριστο και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και η άριστη επικοινωνία ανάμεσα στη διεύθυνση και το προσωπικό είναι βασικές αξίες της εταιρείας μας, αξίες που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Εντοπίζοντας και επιλέγοντας χαρισματικούς και φιλόδοξους επαγγελματίες που ταυτίζονται με τις αξίες μας και ενστερνίζονται την κουλτούρα μας απέναντι στη φιλοξενία στηρίζουμε την υπόσχεσή μας απέναντι στον πελάτη.

Εάν θέλετε και εσείς να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό του Ayia Marina Suites επιλέξτε τη θέση που σας ενδιαφέρει και καταθέστε το βιογραφικό σας σημείωμα στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ: Μετακινήσεων και Μεταφορών
ΘΕΣΗ: Οδηγός Μini Van – Mini Bus

Υποβολή Αίτησης